Můžeš sdílet své portfolio s kamarády a nechat je sledovat, kdy si kupuješ nebo prodáváš akcie, nebo když se přihlašuješ k odběru.
Aby to fungovalo, musí tě tvoji kamarádi sledovat.
Sdílej svůj profil s kamarády:
- Jdi na svůj profil.
- Klikni na tlačítko QR v pravém horním rohu.
- Pošli svůj odkaz svým kamarádům.
Změň svá nastavení soukromí:
Aby tví kamarádi mohli vidět tvé obchody a portfolio, musíš upravit svá nastavení soukromí.
- Jdi na svůj profil.
- Klikni na Edit Profile.
- Klikni na Privacy Settings.
- Tady si můžeš vybrat, jestli může tvé portfolio vidět úplně každý, nebo jen tví kamarádi.