Återinvesteringsplan för utdelning (DRIP)

Hur fungerar DRIP?

Om DRIP är aktiverat kommer Stock Events att justera ditt antal aktier och genomsnittliga inköpspris efter att utdelningen har betalats ut. Stängningskursen på utdelningsdagen kommer att användas. Detta gäller inte tidigare och uppskattade utdelningar.

Om du använder transaktionsläget kommer Stock Events att skapa en utdelningstransaktion åt dig.

Skatteinställningar tillämpas innan antalet aktier som ska läggas till bestäms. Om din utdelning skulle vara 100$ och du har en skatteinställning på 25%, kommer vi att använda 75$ för att beräkna antalet aktier.

Hur aktiverar jag DRIP?

Du kan aktivera DRIP för varje enskild aktie.

1. Tryck på aktien som ska ha DRIP aktiverat
  2. Tryck på knappen för att ange dina aktier eller transaktioner
  3. Tryck på inställningsikonen längst ner till höger på skärmen
  4. Aktivera DRIP-alternativet