Hur du tar bort ditt konto

Om du har bestämt dig för att radera ditt konto från vår app, är vi ledsna att se dig gå, men vi respekterar ditt val och är här för att hjälpa dig genom processen. Observera att radering av ditt konto är en permanent åtgärd och det kan inte ångras. All din data och kontoinformation kommer att tas bort permanent. Om du är säker på att du vill fortsätta, följ stegen nedan.

1. Öppna Appen: Börja med att öppna appen på din enhet. Se till att du är inloggad på det konto du vill radera.
  2. Gå till Din Profil: När appen är öppen, navigera till din profil. Detta kan göras genom att trycka på profilknappen längst ner till höger.
  3. Gå till Inställningar: Inne i din profil, leta efter en kugghjulsikon eller en menyartikel märkt 'Inställningar'. Här kan du hitta olika alternativ för att anpassa och kontrollera ditt konto.
  4. Rulla till Botten: I Inställningsmenyn, rulla hela vägen till botten. Ta dig tid att gå igenom hela listan för att säkerställa att du inte missar några viktiga inställningar eller information.
  5. Radera Konto: Längst ner i Inställningsmenyn hittar du alternativet 'Radera Konto'.
  6. Bekräfta Radering: Efter att ha valt 'Radera Konto', kommer du troligen att bli ombedd att bekräfta ditt beslut. Detta steg är avgörande eftersom det förhindrar oavsiktliga raderingar. Du kan behöva ange ditt lösenord eller slutföra en verifieringsprocess.
  7. Slutför Processen: Följ eventuella ytterligare uppmaningar för att slutföra kontoraderingen. Detta kan inkludera att ge en anledning till att du lämnar eller ge feedback.

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss på contact@stockevents.app.