Synkronisera med Kalenderappen

PRO-funktion: Synkronisering till kalenderapp är en Stock Events PRO-funktion.

Du kan ansluta din personliga kalender från Apple, Google, Microsoft och fler med hjälp av iCal-formatet. ICal är ett allmänt accepterat format och de flesta kalenderappar bör stödja det.

Du kan skapa din personliga länk genom att följa dessa steg

1. Öppna Inställningar i din Stock Events-app
  2. Gå till "Sync to Calendar"
  3. Öppna "Create your calendar link"
  4. Välj bevakningslista och händelsetyper du vill synkronisera
  5. Kopiera länken
  6. Följ stegen nedan i din kalenderapp

Anslut sedan till din kalenderapp

Hitta information om hur du ansluter din personliga kalenderapp.

💡
Bra att veta: Din kalenderapp kommer inte att uppdateras i realtid. De flesta kalenderappar uppdaterar sina data en gång om dagen så eventuella ändringar i Stock Events kommer att ta lite tid att nå din personliga kalender.

Apple Kalender

För Apple Kalender kan du hitta instruktioner här.

Google Kalender

För Google Kalender kan du hitta instruktioner här. Följ stegen under avsnittet "Get your calendar (view only)".

Microsoft Kalender (Outlook)

för Microsoft Kalender kan du hitta instruktioner här. Följ stegen under avsnittet "Subscribe to a calendar".

Andra Kalenderappar

Om du använder en annan kalenderapp, leta efter ett alternativ för att prenumerera på iCal-kalendrar.