Appen Stängs Omedelbart Efter Öppning

Vi är medvetna om ett problem som orsakar att appen kraschar omedelbart vid öppning. Detta problem påverkar främst Android-enheter, men det kan också förekomma på iOS-enheter. För att lösa detta problem, följ dessa steg:

1. Rensa Stock Events appdata på din enhet
  2. Logga in på ditt konto igen

Rensa Appdata på Android

1. Öppna appen "Inställningar" på din Android-enhet.
  2. Rulla ner och tryck på "Appar & Aviseringar" eller "Applikationer."
  3. Hitta appen "Stock Events" och tryck på den.
  4. Tryck på "Lagring & Cache."
  5. Tryck på "Rensa Cache" och tryck sedan på "Rensa Data."
  6. När appdata har rensats, starta om "Stock Events" appen.
  7. Logga in på ditt konto med dina registrerade inloggningsuppgifter.

Rensa Appdata på iOS

1. Öppna appen "Inställningar" på din iOS-enhet.
  2. Rulla ner och tryck på "Allmänt."
  3. Tryck på "iPhone Lagring."
  4. Hitta appen "Stock Events" och tryck på den.
  5. Tryck på "Radera App."
  6. Tryck på "Radera App" igen för att bekräfta.
  7. När appen har raderats, installera om den från App Store.
  8. Starta om "Stock Events" appen.
  9. Logga in på ditt konto med dina registrerade inloggningsuppgifter.

Ytterligare Tips

• Säkerställ att din enhet kör den senaste iOS- eller Android-operativsystemet.
  • Kontrollera om det finns några väntande appuppdateringar för "Stock Events."
  • Starta om din enhet för att rensa eventuella tillfälliga fel.
  • Om problemet kvarstår, kontakta vårt supportteam på contact@stockevents.app för ytterligare hjälp.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär som detta problem kan ha orsakat. Vi arbetar flitigt för att lösa detta problem och förhindra att det återkommer.