Svoj portfólio môžeš zdieľať s kamošmi a дозвоliť im vidieť, keď si kúpiš alebo predáš akcie, alebo keď sa pripojíš k nejakému predplatnému.
Aby to fungovalo, tvoji priatelia ťa musia sledovať.
Zdieľaj svoj profil s priateľmi:
- Choď na svoj profil.
- Klikni na tlačidlo QR v pravom hornom rohu.
- Zdieľaj svoj odkaz so svojimi priateľmi.
Zmeň svoje nastavenia súkromia:
Ak chceš, aby tvoji priatelia videli tvoje obchody a portfólio, musíš upraviť svoje nastavenia súkromia.
- Choď na svoj profil.
- Klikni na Edit Profile.
- Klikni na Privacy Settings.
- Tu si môžeš vybrať, či tvoje portfólio môžu vidieť všetci, alebo len tvoji priatelia.